Sider

onsdag 9. desember 2009

Her har du noen sminketriks

- Hvis du vil ha festens mest forføreriske blikk, kan du prøve falske punktvipper. De gir deg ekstra lange, tette og tunge Audrey Hepburn-øyne. Du får kjøpt falske punktvipper som du selv limer på, eller du kan få det gjort i salong. Med falske øyevipper er det vakrest å la øynene være i fokus, så du kan komme unna med å velge en enkel gloss.

- Til fest er det lov å ta på et godt lag av den leppefargen du synes blir litt for heftig i hverdagen. Nå er det friske bærfarger av bringebær og rips som gjelder. Påfør produktet på leppene, bit av på et papir, og legg et nytt lag. Gni leppene litt mot hverandre, og smil til deg selv i speilet.


- Sølv og gull er klassiske festvalg. Men prøv også andre farger. Se på hvilken øyefarge du har, og velg en komplementærfarge. Eller plukk opp en av fargene i kjolen din, og la øyeskyggen matche. Da får du en større helhet av klær og makeup. Både kobber, blå og lilla metallic-farger er flotte til fest. Bruk en god børste, dypp den i øyeskyggen, dunk av overflødig farge på kanten og gi øyelokket et raskt strøk med skygge. Bruk bare maskara og en lett gloss på leppene, ellers kan det fort bli for mye sminke.- Sotede øyne:
•Bruk en myk kajal, og tegne opp en strek langs øvre og nede vipperot. Gjør streken mykere ved hjelp av en Q-tip.

•Legg en lys farge på hele øyelokket.
•Påfør en mørk farge på en øyeskyggepensel. Start i øyets ytterste krok, og legg øyeskygge tett inntil vipperoten. Fargen skal være tettest lengst inne ved vippene. Bruk en ren, myk pensel, og med små bevegelser blander du fargen utover resten av øyelokket. Det skal ikke være noen tydeligere skiller.
•Avslutt med to rause lag maskara både på øvre og nedre vippekant


.
Kilde: www.kk.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar