Sider

torsdag 12. november 2009

Tips til hvordan du kan visualisere et mål på 60 sekunder
1.Finn et område av livet du ønsker å forbedre. F.eks mer selvtillit med det motsatte kjønn (eller eventuelt det samme kjønn ), kulere klær, mer glede, mer medfølelse, mer penger, etc.2.Sett deg ned i en stol.


3.Lukk øynene.


4.Si til deg selv: Jeg setter meg nå ned og lukker øynene i ett minutt, med den intensjonen å … (her fyller du inn det du ønsker å få til. Vi bruker eksempelet med å få mer selvtillit med det motsatte kjønn.)


5.Få frem de følelsene i kroppen du ville hatt, hvis du ALLEREDE hadde mye selvtillit med det motsatte kjønn. Hvordan ville du følt deg? Hvordan ville du sett ut? Hvordan ville andre mennesker reagert på deg? Hva ville du sagt til deg selv? Målet her er å komme i kontakt med de følelsene du ville hatt om du allerede hadde oppnådd det du ønsker. Pass på at det er gode følelser, følelser som gjør deg gira, inspirert, fornøyd osv.


6.Etter ca ett minutt med dette takker du deg selv for innsatsen, åpner øynene og fortsetter det du holder på med.


Noen punkter:

■I en visualisering er det følelsene som er viktig. Du trener på å få frem følelsene. Selv om det heter visualisering, trenger ikke bildene du ser for deg være superklare, så lenge du kommer i kontakt med følelsene.


■Å visualisere er noe man blir bedre til for hver eneste gang.


■Du kan bruke dette til alt mulig rart.

■Du må gjerne sitte lenger enn 1 minutt. Mange anbefaler 20 minutter eller en halvtime.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar