Sider

tirsdag 27. oktober 2009

Slik pakker du festvesken


 Når vesken er liten må man pakke smart og prioritere hva man skal ha med seg. Man må prioritere og pakke smart når man skal på fest. Disse 10 praktiske tingene kan redde kvelden.

 Sikkerhetsnål


En ulykke kan inntreffe når som helst. Ha alltid en sikkerhetsnål i vesken i tilfelle kjolestroppen ryker eller toppen revner.


Plaster eller Partyfeet


Dårlige sko, vonde føtter og gnagsår kan ødelegge selv den beste festen. Ha alltid et gnagsårplaster eller et par Partyfeet parat i vesken.


Tyggis eller mintpapir


Ut i de sene nattetimer kan det være greit å friske opp med en tyggis eller mintpapir.


Parfyme


En parfyme i veskestørrelse er redningen etter mange timer på dansegulvet.


Liten lommebok


Ikke ta med hele lommeboken på fest, spar heller plass i vesken ved å legge over penger, bankkort og eventuelt busskort i en liten pung. Medlemskort, kaffekort og shoppingliste trenger du ikke på fest!


Tannbørste


Du vet aldri hvem du møter på eller hvor du havner, derfor er det greit å ha en liten tannbørste i reisestørrelse i vesken.


Sminkesett


Et lite sminkesett med det mest nødvendige tar mye mindre plass enn hele sminkepungen din.


Ekstra strømpebukse


En ekstra strømpebukse i vesken tar ikke mye plass, og vil garantert redde din eller venninnen din sin kveld.


Hårspray, hårstrikk, spenne


Har du tilfeldigvis en dårlig hårdag, eller blir håret fort flatt og tungt? Ha gjerne med en hårspray som gir volum, litt hårpudder, en strikk til å sette opp håret eller en hårspenne - så har du i hvert fall muligheten til å fikse på frisyren skulle den være helt katastrofe.


Ekstra veske


I noen tilfeller trenger du å ha med mer enn du får plass til i festvesken - da kan det være smart med en ekstra veske. La den henge i garderoben, og bruk den for eksempel til å oppbevare et par komfortable joggesko til hjemveien.
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar