Sider

onsdag 2. juni 2010

Slik kan du utnytte garderoben bedreEier du 3 gensere, 3 topper og 3 bukser, har du faktisk 27 sammensetninger. Du må bare lære deg å sette det sammen.
1. Dersom du ikke eier så mange klær, kan det være lurt å knipse et bilde av hvert antrekk. Se deretter nøye på hva du bruker. Kanskje noe passer sammen, selv om du aldri skulle tro det?2. Vær miljøbevisst, og ikke bruk altfor store summer på klær i måneden. Gjør heller noen billige endringer på det du allerede har. Du kan for eksempel


- kjøpe noen kule knapper. Det kan brukes til mye, og kan gi plagget et oppdatert utseende


- sy en sløyfe på skoene dine, eller på et av klesplaggene dine


- spraye eller farge et plagg i en ny farge. En sprayboks kan du få helt ned i femtilappen3. Rydd i det du har, og sett av en hel dag til å dette. Sorter topper, gensere, bukser, kjoler, sommerklær og treningsklær. Legg bort vinterklærne nå som sommeren er på vei. Ikke glem å rydde opp i tilbehøret ditt. Heng opp smykker på en spiker, og sett skoene i en hylle. Om du har mange store ringer, kan du for eksempel legge de i et stort vinglass.


4. Budsjett er kanskje kjedelig, men likevel et must. Tenk på at du aldri bare må kjøpe for å kjøpe. Se for deg i hvilke settinger du kommer til å ha bruk for det nye plagget. Er det anvendelig slik at du kan bruke det til både hverdag og fest? Eller er det en engangsgreie?

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar