Sider

mandag 8. februar 2010

Heal deg selv med Reiki


Stresset, forkjølet, deprimert, eller vondt i hodet? Healingsmetoden Reiki kan fungere på det meste, og tilhengere mener at det er til og med mulig å heale seg selv. Så hvorfor ikke gjøre et forsøk?


Trinn 1Kjenn etter hvor på kroppen det gjør vondt. Selv om det kan være fordelaktig å bruke alle Reiki-teknikkene med en gang, kan det å jobbe med et spesifikt område sette i gang en mer effektiv healingsprosess.

 


Trinn 2


Berør huden din lett med fingertuppene, eller la dem sirkle lett over huden. Energien fra fingrene blir kanalisert ned på huden, slik at berøring egentlig ikke er nødvendig.


Trinn 3


Dekk øynene med hendene, og bruk krummede håndflater som små ”kopper”. Denne Reiki-teknikken er ment for å heale plager i øre-, nese-, halsområdet. Det kan også være med på å kurere stress.


Trinn 4


Forbedre konsentrasjonen din ved å plassere håndflatene på tinningene.


Trinn 5


Ørene er sentrale i behandling med akupunktur, og med Reiki er også ørene viktig for å kurere en rekke plager. Legg krumme hender over ørene.


Trinn 6


Kvitt deg med halsplager ved å la hender og fingertupper sirkle lett over halsen.


Trinn 7


Lett dine astmaplager ved å plassere håndflatene på brystkassen. La fingertuppene møtes, og la håndleddene være i 90 graders vinkel fra kroppen.


Trinn 8


Kontroller og forbedre fordøyelsen ved å plassere hendene dine på magen, med plassering lik trinn 7.


Trinn 9


Behandle depresjon ved å holde hendene over magen. Fingertuppene skal berøre området like over navlen.


Trinn 10


Ikke glem føttene, dette er det området av kroppen som behandler flest soner samtidig. Hold en fot med begge hender, og la en hånd dekke fotbladet, mens den andre hånden hviler oppå foten.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar