Sider

tirsdag 25. august 2009

Hvordan se høyere ut

- Bruk sko med rund tå. Spisse sko er kun greit om du er høy og buksebenet dekker det mest av skoen. Er du lavere kan lange og kraftige sko få deg til å se mer ut som en klovn.

- Bruk heler på skoene. Når heler nevnes er det ikke snakk omhøye heler. Pensko er et veldig bra alternativ for lave menn og det er mange flotte varianter der ute som kan brukes både til dressbukser og jeans. Ønsker du å bruke enda høyere heler kan du bruke lange bukser over som skjuler helene. Et godt alternativ for en kveld på byen.

-Bruk tilbehør. Smarte tilbehør, som et stort kjede, et slips eller en hatt gjør at folk holder blikket på ansiktet ditt og ikke bruker mye tid på høyden. Av de nevnte tilbehørene kan en hatt være det beste alternativet for følelsen av et par ekstra centimeter.

-Styr unna store mønster. Er du litt lav bør du ikke bruke for store mønstre på gensere og t-skjorter. Liker du mønstre – hold deg til de mindre. Og gjerne svarte og hvite.

-Bruk stramme bukser. I frykt for at det skal se ut som om du verken har rumpe eller noe foran er det lurt å bruke litt stramme bukser. Blir buksene for løse i skrittet blir bena dine enda kortere, i tillegg til at både rumpe og skritt praktisk talt vil se ikke-eksisterende ut.

-Bruk smale slips. Skal du pynte deg med slips bør de være tynne. Blir slipsene for store blir de seende lite proporsjonelle til kroppen din. Er du ekstra lav bør du bruke slips som både er korte og tynne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar