Sider

tirsdag 3. mars 2009

Tacopai

Paideig:
4 dl hvetemel
50 g smør
2 ts bakepulver
2 krm salt
1,5 dl melk

Fyll:
4-500 g kjøttdeig
1 pose taco kryddermix
1 løk
1 dl vann
2 hakkede tomater

Krem:
1 boks (2 dl) creme fraiche
2 ss majones
2 krm pepper, gjerne hvit
1 presset hvitløksfedd
ost

Sett ovnen på 200 grader.
Bland mel, salt og bakepulver. Tilsett det kalde smøret og bland til deigen til smuldrete. Tilsett melken og bland til en smidig deig. Trykk deigen ut i en smurt paiform.

Skrell og hakk løken, stek så kjøttdeig og løk, og tilsett kyddermix + vann. La det småkoke i ca. 10 min. Fordel fyllet utover paideigen og legg de hakkede tomatene over.

Bland ingrediensene til kremen og hell den over kjøttdeigen og tomatene. Strø over revet ost og stek midt i ovnen i 20-30 min.
Serveres med salat, rømme, tacosaus og nachochips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar